Project Manager

Wat is een Project Manager?

Een Project Manager of projectleider is iemand die verantwoordelijk is voor het succesvol realiseren van een project. Een Project Manager realiseert het project door het coördineren van en/of aansturen van projectmedewerkers, het projectmanagement.

De taken van een Project Manager?

Voordelen van een Project Manager?

Gemotiveerd

Resultaat zien en een blijvend resultaat houden dat maakt ons gemotiveerd in onze opdrachten

Innovatief

Vooruitlopen, verder kijken en nieuwe werkstijlen toepassen.
Met een frisse blik kijkend de toekomst

Meedenkend

Elk bedrijf heeft zijn ambities. Hoe deze te bereiken is veelal een complex vraagstuk. Wij denken hier in mee

Flexibel

Niet harder werken naar slimmer werken. Hybride of op locatie maakt ons flexibel

Veel gestelde vragen

Wij vormen een team van specialisten die kunnen worden ingezet in een breed scala van projecten. Elk bedrijf heeft zijn ambities. Hoe deze te bereiken is veelal een complex vraagstuk. De experts van Optitech zijn erin gespecialiseerd om vanuit het kennisdomein hierin een bijdrage te leveren. Optitech werkt als versneller en verscherper voor zijn opdrachtgevers, waardoor complexe vraagstukken sneller en meer waarde opleveren.

Op locatie of op afstand. Aan de zijlijn met het management of meewerkend met een team. Dit hangt helemaal van de situatie en de wensen af. Door in gesprek te gaan bepalen we welke expert geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie.

Onze experts hebben verschillende opleidingen gedaan, denk hierbij aan Technische bedrijfskunde, de Hogere Hotel school of University of Applied Sciences.

We doen opdrachten waarbij we impact kunnen maken. Opdrachten die ervoor zorgen dat een organisatie weer verder kan groeien of een team weer functioneert. 

“A leader is best when people barely know he exists, when his work is done, his aim fullfilled, they will say: we did it ourselves.”

-Lao Tzu

Gebruik maken van
onze expertise?

Vraag een offerte via het formulier of neem contact met ons op voor een kennismaking.