DevOps Architect

Wat is een DevOps Architect?

Een DevOps-architect is een persoon die de infrastructuur, ontwikkeling en implementatie van het product afhandelt en verantwoordelijk is voor het creëren van een continue, geautomatiseerde en feedbackgestuurde productielijn in overeenstemming met DevOps-doelstellingen.

De taken van een DevOps Architect?

Voordelen van een DevOps Architect?

Duurzaam

Oplossingen en processen die jaren lang meegaan, passend bij het bedrijf of organisatie

Innovatief

Vooruitlopen, verder kijken en nieuwe werkstijlen toepassen.
Met een frisse blik kijkend de toekomst

Passie

Met passie complexe vraagstukken snel en met waarde opleveren, dat is wat onze experts doen

Experts

Elk van ons heeft zijn eigen expertise waardoor wij samen een sterk team vormen

Veel gestelde vragen

Wij vormen een team van specialisten die kunnen worden ingezet in een breed scala van projecten. Elk bedrijf heeft zijn ambities. Hoe deze te bereiken is veelal een complex vraagstuk. De experts van Optitech zijn erin gespecialiseerd om vanuit het kennisdomein hierin een bijdrage te leveren. Optitech werkt als versneller en verscherper voor zijn opdrachtgevers, waardoor complexe vraagstukken sneller en meer waarde opleveren.

Op locatie of op afstand. Aan de zijlijn met het management of meewerkend met een team. Dit hangt helemaal van de situatie en de wensen af. Door in gesprek te gaan bepalen we welke expert geschikt is voor jouw bedrijf of organisatie.

Onze experts hebben verschillende opleidingen gedaan, denk hierbij aan Technische bedrijfskunde, de Hogere Hotel school of University of Applied Sciences.

We doen opdrachten waarbij we impact kunnen maken. Opdrachten die ervoor zorgen dat een organisatie weer verder kan groeien of een team weer functioneert. 

“A leader is best when people barely know he exists, when his work is done, his aim fullfilled, they will say: we did it ourselves.”

-Lao Tzu

Gebruik maken van
onze expertise?

Vraag een offerte via het formulier of neem contact met ons op voor een kennismaking.